GESPREKKEN HIELPEN MIJ OM ER BOVENOP TE KOMEN

Logistiek manager 

Waar ik het meeste aan heb gehad zijn de één op één gesprekken met John (en één keer met Jolene). Ik kon daar altijd even lekker mijn verhaal kwijt, de dingen die je niet snel bespreekt of kunt bespreken met de mensen in mijn directe omgeving. Beide zijn gewoon ontzettende prettige mensen die me hebben gesteund wanneer nodig, en af en toe ook een zetje hebben weten te geven. Van elke workshop heb ik wel iets opgestoken, maar voor mij sprong de gevorderden training voor LinkedIn er bovenuit. De workshops waren prettig van opzet, er was veel ruimte om ervaringen te delen en op vragen werd altijd goed ingegaan.

Ik ben jullie echt ontzettend dankbaar en nog dankbaarder dat ik nog altijd bij jullie terecht kan. Het is voor mij een heftig jaartje geweest met ups en downs, zoals je weet. Die 8,9 is meer dan terecht wat mij betreft. Op je vraag waar jullie me nog mee zouden kunnen ondersteunen verwijs ik graag terug naar mijn eerdere reactie, ik vind het ontzettend prettig om af en toe even met je/jullie persoonlijk contact te hebben. Het motiveert me, ik kom altijd met een frisse en heldere kop naar buiten. Bovendien voel ik me ontzettend op me gemak, ook niet onbelangrijk.