INZICHT IN MIJN EIGEN PUZZEL

Register accountant

Waar zal ik eens beginnen, jullie hebben mijn verwachtingen van dit traject ruimschoots overtroffen.

4 maanden geleden bij het intakegesprek gaf ik aan wat mijn doel was, het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Jij gaf toen aan dat meer zelfinzicht leidt tot meer zelfvertrouwen. En nu na 4 maanden begrijp ik wat je bedoelt. De gesprekken met jou en de boeken die ik heb gelezen leiden tot meer zelfvertrouwen. Stap voor stap. Het lezen over waarden en het inzichtelijk brengen van mijn eigen waarden heeft voor mij in één week inzicht gegeven. Inzicht in zowel mijn werk- als mijn privésituatie, of eigenlijk in de combinatie van beiden. Inzicht in een puzzel waar ik een jaarlang mijn hoofd over heb gebogen.

Jullie proactieve aanpak vind ik super. Jullie denken mee en ik ontvang zelfs in het weekend emails van jullie. Omdat jullie een proactieve aanpak hebben, wordt er het één en ander van mij verwacht (net als in een baan). En door in de praktijk aan de slag te gaan, kom je er soms ook achter dat je de situatie beter had kunnen aanpakken. Dus erg leerzaam. Door de hele aanpak bij elkaar kom ik stap voor stap in mijn kracht.