NA HET TRAJECT OOK NOG CONTACT

Interim Technical Manager

Na enkele gesprekken met diverse outplacementbureaus heb ik heel bewust voor Empower gekozen. Vanaf het begin heb ik een warm en behulpzaam gevoel gehad dat zij mij gaan helpen aan een nieuwe toekomst en niet direct aan een nieuwe baan. Empower heeft mij hierbij geholpen o.a. door het volgen van de leerzame en interactieve workshops. De workshops helpen je om na te denken over wie je wilt zijn en wat belangrijk voor je is.

Ik heb veel gebruik gemaakt van de voor mij toegesneden literatuur en digitale media, welke na ieder coachgesprek  heb ik weer nieuw aanvullende informatie verstrekt gekregen.

Voor mij heeft dit geleidt tot het starten van mijn eigen onderneming, ook hierin heeft Empower mij volledig geholpen met het opzetten van mijn businessplan en hebben zij mij diverse aanvullende informatie aangeleverd.

Ondanks dat mijn outplacement traject is afgelopen heb ik nog regelmatig contact en zijn zij altijd bereidt om te helpen met eventuele vragen.