Het was een tijd die ik nooit zou vergeten

Hoofd Verkoop Binnendienst

Toen door een reorganisatie mijn dienstverband van bijna 20 jaar beëindigd werd kreeg ik een outplacement traject aangeboden. Heb daar best over getwijfeld; zou dat iets voor mij zijn? Kan ik dat niet zelf? Wat kan een job coach voor mij betekenen? Is dat niet zonde van mijn tijd?

Ben me gaan oriënteren en heb een aantal loopbaan begeleiders gesproken. De website van Empower sprak me meteen aan. Duidelijke en uitgebreide informatie, een uitvoerig plan van aanpak en behoorlijk actie gericht.
Na het intake gesprek met John heb ik besloten ervoor te gaan en ik heb daar geen seconde spijt van gehad. Ik werd op gang geholpen en aan het denken gezet door de individuele begeleiding en de workshops die ik heb gevolgd.

Iedere keer werd ik weer geïnspireerd en in m’n kracht gezet door de feedback van de jobcoaches en mijn medecursisten. Inmiddels heb ik na 5 maanden weer een baan, maar het was een tijd die ik nooit zal vergeten. Wat ben ik blij dat ik dat niet allemaal alleen heb moeten doen!