DE ONDERNEMER KWAM IN MIJ NAAR BOVEN

van Teammanager Zorg naar Natuurgeneeskundig Therapeut

Empower heeft mij heel goed op weg geholpen om mijn loopbaan doelen te bepalen en mij verder op weg te helpen. De combinatie van de persoonlijk/ betrokken benadering & kennis over de arbeidsmarkt & kennis over ondernemerschap maakt het voor mij een veelzijdig bedrijf en kan hierdoor goed inzoomen op ieders persoonlijke wensen en talenten.

Vanaf jan. 2015 volg ik een outplacement traject bij Empower. De doelstellingen bij aanvang waren de volgende + persoonlijke ervaringen:

  • Uitgebreide werk oriëntatie: door het persoonlijke en betrokken contact van Empower – en de deelname aan diverse (actieve) workshops ben ik steeds lekkerder in mijn vel gaan zitten. Hierdoor heb ik vanuit een innerlijke rust de loopbaan keuzes kunnen maken die goed bij mij passen.
  • Krachtige profilering: meer (in)zicht op de huidige arbeidsmarkt. Ik heb nu de kennis en het zekere gevoel om mij binnen deze arbeidsmarkt te profileren en weet welke hulpmiddelen ik hiervoor in kan zetten.
  • Realisatie van een baan: gaandeweg het outplacement traject kwam de ondernemer steeds meer in mij naar boven. Hier ben ik door Empower op gewezen. Samen hebben we het loopbaandoel aangepast – en is het de intentie om vanaf september/oktober een krachtige profilering te doen vanuit ondernemerschap binnen mijn bedrijf: ‘Brouwen van inzicht’.

Ik ben ze dankbaar voor alle ondersteuning!