DE JUISTE MENSEN BENADEREN ME NU

Supply chain planner

Wat voor mij het meest waardevol was in dit traject:

Beter inzicht te krijgen in wie ik ben, wat ik kan, maar vooral wat ik wil.
Ik vond de workshop ‘wat wil ik echt’ daarbij heel waardevol en heb daar veel uitgehaald. Ik vond het verhelderend dat wanneer je zelf duidelijk keuzes maakt in wat je wil en dit ook profileert (o.a. LinkedIn), je ook door de juiste mensen benaderd wordt.

En ik had nooit gedacht dat ik zou gaan netwerken; zonder de workshop en de support van Jolene was ik hier nooit aan begonnen.

Ik ben heel blij dat ik dit traject bij jullie heb gevolgd en in het bijzonder onze één op één coaching gesprekken.

Ik zal jullie zeker bij anderen aanraden en zal het ook bij mijn nieuwe werkgever onder de aandacht proberen te brengen.