IK KWAM MET EEN BIJZONDER GEK IDEE

van klantenservice medewerker naar Zanger

Ik kwam in 2008 naar het kantoor van John met een bijzonder en gek idee…….Ik wilde zingen. Ik wist dat het mogelijk was, maar wist niet hoe.

Ik werkte voorheen altijd op een klantenservice afdeling. John gaf mij de moed om te durven dromen, zonder onrealistisch te worden. Ik moest toch in de gaten houden wat de arbeidsmarkt vroeg.

Nu ben ik een Freelance Zanger(droom) en geef zo nu en dan Frans les (realiteit van de markt). Ik heb nu voldoende vertrouwen om groter te denken dan ooit tevoren. Door John leerde ik hoe te groeien (netwerken, promoten, enz.)

John heeft een bijzondere kracht om echt te luisteren naar wat mensen nodig hebben. Hij is erg intuïtief en creatief in het helpen behalen van je doelen. Ik beveel John van harte aan! Vertrouw hem en hij bereikt met jou de resultaten. www.edouardvdv.com