Liep vast, er behoorlijk tegen gevochten

van analist in ziekenhuis naar leraar

Begin 2017 liep ik vast op mijn werk. Dit was een heftige ervaring voor mij. Ik heb hier behoorlijk tegen gevochten, totdat ik erachter kwam dat ik totaal niet meer met plezier naar mijn werk ging.

In het vervolgtraject kon ik op zoek naar een outplacementbureau. Via internet zag ik de website van Empower. De website gaf mij meteen een goed gevoel en heb met John Groot gebeld.

John handelde meteen en ik kon snel terecht voor een intake-gesprek. In dit gesprek werd mij meteen duidelijk dat ik maatwerk van Empower kon verwachten, maar ook workshops zodat ik ook met andere lotgenoten in contact kon komen. Een helder plan werd besproken en vast gelegd zodat ik precies wist waar ik aan toe was. In de onzekere tijd waarin ik verkeerde gaf mij dit rust.

Ik kreeg verschillende interessante materialen (oefeningen, boeken, audio, workshops) en persoonlijke gesprekken waarin Empower mij weer zelfvertrouwen gaf.  Maar ook het ‘out of the box’-denken heeft mij gebracht waar ik nu ben.

Ik heb mijn kernwaarden gevonden, maar heb ook tools gekregen om te zorgen dat ik bepaalde verbeterpunten structureel kan aanpakken. Hierdoor is niet alleen mijn carrière vlot getrokken maar ook daarbuiten heb je daar veel aan en kan ik mij nu beter ontplooien.

Ik kwam erachter dat mijn talenten in het onderwijs liggen. Ik heb een carriereswitch gemaakt en ben nu docent geworden. Ik ga weer met zelfvertrouwen naar het werk en ik loop ook weer met een glimlach rond.