Empower doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt, tegen een aantrekkelijke prijs en met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we bieden je ook de garantie met onze unieke 7 Zekerheden.

outplacementbureau alkmaar

1 – Service vanuit het hart

In onze persoonlijke service gaan we een stapje verder. Met o.a. emergency coaching op de momenten dat het erom draait. Is er een vraag? Laat het ons weten.

solliciteren deal

2 – Tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als je meer dan tevreden bent. Ben je toch niet helemaal tevreden over je toegang tot de oriëntatie-/vacaturehulp “jobportaal”, de toegang tot je persoonlijke dashboard of e-learning? Dan krijg je een vervangend product of een tegoed dat bijvoorbeeld voor scholing kan worden aangewend.

feedback alkmaar

3 – Iets niet duidelijk? Meld het ons!

Onderaan de website is er ruimte om aan te geven zodra iets onvoldoende duidelijk is op een specifieke websitepagina. Ook kun je ons  dit per email melden. We komen er dan snel op terug.

target outplacement

4 –  Jouw doelen staan centraal

Iedere dag doen we er alles aan om het outplacement zo goed als mogelijk op maat aan te bieden. Je reactie helpt ons om je nog beter van dienst te zijn.

kwaliteit

5 – Zorgvuldigheidsgarantie

Ons doel is dat je soepel, slim en snel aan de slag kan gaan. Dat je weet wat je kan verwachten en dat de stappen helder zijn. Hierop is onze werkwijze en deze garantie afgestemd. Onze focus is dat je verder komt en dat de processen, systemen en jouw dashboard laten zien waar je staat. Op die manier wordt je stapsgewijs ondersteund. Ook worden alle gegevens zorgvuldig bewaard, waarbij wij voldoen aan de privacy vereisten van de keurmerken Blik op Werk en Oval.

outplacement terugkeer

6 – Terugkeergarantie

Is er snel een baan gevonden en ontstaat daarna – binnen 12 maanden – behoefte aan coaching? Bijv. doordat de baan toch niet bevalt. Dan wordt de outplacement begeleiding voortgezet met de nog resterende begeleidingstijd. Die garantie bieden we.

bestemming baan

7 – Bestemmingsgarantie

Voor All-in trajecten vanaf 9 maanden biedt Empower de zgn. bestemmingsgarantie. Bij deze vorm van outplacement wordt de begeleiding net zo lang voortgezet totdat je een nieuwe werkbestemming hebt gevonden, met als  maximale periode het dubbele van de afgesproken trajectduur.

Professionele Service

Je toekomst is belangrijk voor ons. Vandaar dat de coaching uitsluitend verricht wordt door een ervaren professionele coach met tenminste HBO opleidingsniveau. Op deze manier ben je verzekerd van de beste ondersteuning. Wij delen graag onze kennis op het gebied van loopbaan ontwikkeling verkregen in 20 jaar, deels verkregen middels samenwerking met wereldbekende experts. Ook al beschikt Empower inmiddels 7 jaar over het keurmerk Blik op Werk en een klanttevredenheid van 8,6 (gemiddelde laatste 5 jaar), wij blijven ons verdiepen, innoveren om nog meer zekerheid op betere toekomstperspectieven aan je te bieden.

Spelregels Empower’s 7 zekerheden

Uitgangspunten op het aanbieden van een vervangend product of opbouwen van een tegoed geldt alleen bij gebruik van het jobportaal, persoonlijk dashboard, e-learning systeem en een van de workshop’s

  • Voor de bovenstaande diensten wordt altijd een specifieke periode afgesproken. De tevredenheidsgarantie raakt van kracht, mits dit –per email- kenbaar wordt gemaakt aan Empower binnen 1/3 van de afgesproken duur. De hierbij verkregen materialen/documenten dienen vervolgens per direct te worden geretourneerd.
  • De garanties zijn niet van toepassing bij gratis verstrekte diensten
  • In geval van overmacht door een stroomstoring, automatiseringsstoring of een andersoortige, door de Empower niet te voorziene calamiteit, vervallen de rechten die aan de 7 Zekerheden kunnen worden ontleend.

De bedoeling van de 7 zekerheden

De 7 Zekerheden zijn bedoeld voor alle Empower-klanten tijdens het normale outplacementtraject. Wanneer komt vast te staan dat een klant misbruik wil maken c.q. maakt van de 7 Zekerheden, behouden wij ons het recht voor om geen vervangend product of een tegoed aan te bieden.Deze informatie is van toepassing op alle 7 Zekerheden. In gevallen waarin de 7 Zekerheden, zoals beschreven in de 7 Zekerheden-brochure en op www.outplacementbureau-alkmaar.nl, niet volstaan, is het oordeel van directeur, gerelateerde coach bepalend.